Heerlijk om terug te zijn van weggeweest!

Begrijp me niet verkeerd: het is goed dat zwangerschapsverlof bestaat; de eerste paar weken kreeg ik het namelijk warm bij de vraag hoe ik het moederschap wil gaan combineren met het werken. Die combinatie leek mij even onmogelijk door het ritme (nou ja, eigenlijk het ontbreken van ritme) van de flessen melk, de luiers, het babygehuil en het ontbreken van nachtrust, maar gelukkig kwam al vrij snel het genieten van juist die combinatie daarvoor in de plaats.

Warm heb ik het op sommige momenten zeker nog; bijvoorbeeld als ik met mijn zware laptoptas (komt door UAV 2012 en UAV-GC 2005-boeken), een rugzak, een verzorgingstas, een beer, onze dochter en een met onze zoon gevulde Maxi-Cosi op mijn hakschoenen ’s ochtends arriveer bij ons kinderdagverblijf. Heel herkenbaar voor velen, maar zo de moeite waard, want daarna op weg naar Synquis.

Gelukkig is de bouwbranche tijdens mijn verlof niet stil blijven staan en heerst er een positieve vibe.

Ook binnen Synquis zijn we verder gegaan met bijzondere uitdagende projecten. De gedeeltelijke sloop en de upgrading van het voormalige V&D-pand te Utrecht is er één van. Fijn gevoel dat ik weer deel uitmaak van ons projectteam.

Al met al: het ritme zit er weer goed in en ik zit vol energie, dus heeft u op dit moment ook een uitdagend project en behoefte aan juridisch advies?

Ik sta graag voor u klaar!

Verstuur een e-mail