Patricia van der Lelie

Na het succesvol afronden van mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht ben ik ruim 4 jaar werkzaam geweest als jurist bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, Sector civiel recht. Ik heb bij het gerechtshof in het hart van de rechtspraak door behandeling van zaken in hoger beroep op verschillende rechtsgebieden brede ervaring opgedaan in het beoordelen van juridische -en inhoudelijke aspecten van zaken.
Daarna ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest als jurist contracten&bouwrecht bij ABT bv. Ik heb in deze functie vooral geadviseerd op het gebied van processen rondom bouwprojecten. Ik ben actief geweest in alle fases van bouwprocessen; vanaf het initiatief, de ontwikkeling van het ontwerp, de contractvorming, de realisatie en aansluitend de nazorg en het beheer. Ik heb specifiek ervaring opgedaan met het analyseren van de vraag van opdrachtgevers, het adviseren over de juridische mogelijkheden en vervolgens het overbrengen van het advies in heldere taal.

Mijn persoonlijke kenmerken zijn:Patricia_persoonlijke_pagina

  • Volhoudend
  • Sensitief
  • Kwaliteitsgericht
  • Teamspeler
  • Empathisch

Ik ben gepassioneerd en leef mij in in de positie van mijn opdrachtgever. Ik streef ernaar om de visie van opdrachtgevers te vangen in een juridisch kader en om afspraken op een zodanige wijze vast te leggen dat het is verwoord zoals partijen hebben bedoeld.

Wilt u meer weten over de adviesdienst Bouwrecht klik dan hier.
 

Personalia

Volledige naam: mr. P.T.A. (Patricia) van der Lelie
Telefoonnummer: 06 – 42 44 12 24
E-mail: p.vd.lelie@synquis.nl
LinkedIn: Maarten van Uem
Beroepsverenigingen: VBR