LET OP!! WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS DEZE VACATURE (TIJDELIJK) STOPGEZET EN ZAL EERST NADERE AFSTEMMING PLAATSVINDEN MET DE KANDIDATEN, DIE ZICH REEDS AANGEMELD HEBBEN. NIEUWE AANMELDINGEN WORDEN OP DIT MOMENT NIET IN BEHANDELING GENOMEN.

Synquis is momenteel op zoek naar een secretaresse / management assistente (m/v) voor ondersteuning van de organisatie en de projecten. Ben jij iemand, die affiniteit heeft met (bouw)techniek en zie jij het ondersteunen van projectmanagers als een uitdaging, dan willen wij graag met jou in contact komen. Belangrijke competenties zijn accuraatheid, flexibiliteit en taakgerichtheid. Je kunt goed zelfstandig werken en je communiceert in de Nederlandse taal (woord en geschrift) op hoog niveau. Een goede beheersing van de Engelse taal heeft de sterke voorkeur.

Het werk bestaat onder andere uit het beheren van de agenda, het opstellen van documenten, het notuleren van (bouw)vergaderingen (online en offline (voor zover momenteel mogelijk)) en het redigeren van teksten. Het eventueel uitvoeren van administratieve taken of het opstellen van interne procedures behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan in eerste instantie uit van een inzet van 16 – 20 uur per week, welke in onderlinge afstemming in te delen zijn. Een grotere inzet is afhankelijk van de ervaringen en de orderportefeuille op termijn eventueel bespreekbaar. Een aanstelling op basis van inhuur (ZZP, niet via een tussenpersoon of uitzendorganisatie) of dienstverband zijn mogelijk.

Wil je weten waar Synquis voor staat en wie wij zijn? Neem dan even een kijkje op onze website. Synquis biedt afwisselend werk in een klein team op verschillende projecten en taken. Wij zijn laagdrempelig en direct benaderbaar. Bel daarom even met Marcel Quint (06 – 51 55 07 51), zodat we een afspraak kunnen maken om (digitaal) een kop koffie of thee te drinken.