Een goede start bepaalt het succes!

Met het afronden van mijn opleiding HBO Bouwkunde was de eerste mijlpaal in mijn loopbaan bereikt. Met het diploma ‘in the pocket’ heb ik mij allereerst breed georiënteerd binnen de bouw- en de civiele techniek. Bij en in samenwerking met verschillende aannemers heb ik in verschillende fases van het bouwproces gewerkt. Hierdoor heb ik een brede blik ontwikkeld en aan den lijve ondervonden wat calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en bouwbegeleiding aan complexe situaties met zich mee kan brengen.

Wie ben ik?

In het kort ben ik te typeren als:

  • Prestatiegericht
  • Klantgericht
  • Direct & eerlijk
  • Teamspeler
  • Oplossingsgericht
  • Leergierig

Sinds 2011 heb ik van dichtbij mee mogen maken dat de bouwkosten bij (bijna) ieder project de rode draad zijn van het bouwproces. Doordat ik de verschillende fasen van diverse bouwprocessen heb doorlopen, weet ik het overzicht te behouden en de focus te leggen op dat wat prioriteit heeft. Met de opgedane ervaring, met bouwkosten als rode draad, ben ik op 1 september 2018 met veel plezier gestart bij Synquis.

Synquis zie ik als een onlosmakelijke schakel tussen de opdrachtgever, architect, constructeur, adviseurs en overige betrokkenen om het bouwproces binnen de gestelde wensen, eisen en randvoorwaarden van de opdrachtgever een concreet en vertrouwd bouwproces te laten zijn.

Wat ik interessant vind is dat elke Opdrachtgever anders is, met eigen belangen en hierdoor is een bouwproces nooit hetzelfde. Een goede start bepaalt het succes van het project: door de verwachtingen vanaf het begin duidelijk te hebben, kunnen tijdens het project op basis van kennis, kunde en inzicht  de juiste keuzes worden gemaakt en zal er een eerlijk en open proces ontstaan. Wanneer er toch iets onverwachts ontstaat, is het juist de uitdaging om de Opdrachtgever op tijd mee te nemen, bij te staan indien nodig en eventueel extra toelichting te geven om situatie(s) beter te begrijpen.

Wil jij net als ik (hard) werken aan nieuwe uitdagingen? Vanaf de start constant zoeken naar de meest effectieve en efficiënte samenwerking en doen wat nodig is om een optimaal resultaat te behalen? Dan kijk ik er naar uit om met jou aan de slag te gaan.