Aanpak en visie

Het doel van Synquis is om onze opdrachtgevers maximaal te ontzorgen bij het doorlopen van bouwprocessen. Wij doen dit in alle fasen van het bouwproces, in verschillende sectoren en op basis van verschillende (innovatieve) contractvormen. Het project, de omstandigheden, het (politieke) speelveld en andere factoren bepalen mede op welke wijze het bouwproces moet worden ingericht. Synquis houdt daarbij de doelstelling van de opdrachtgever en de kritische succesfactoren helder voor ogen.

Onze bedrijfscultuur is als vooruitstrevend, kwalitatief hoogstaand en no-nonsense te betitelen. Wij leggen afspraken altijd goed vast en pakken zaken soms wat onorthodox, maar doelgericht aan. Met een medewerker van Synquis bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van een gedreven ontzorgende professional met oog voor uw belangen en situatie. Wij opereren als teamspelers, waarbij wij het team positief motiveren, maar elkaar ook op functioneren aan mogen spreken. Wij hebben kwaliteit altijd hoog in het vaandel en hechten veel waarde aan het maken van duidelijke afspraken en verwachtingen. Niet voor niets zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat een logisch gevolg is van onze bedrijfsvoering en werkwijze.

Synquis heeft uitgebreide technische, juridische en proceskennis van zowel (utiliteits)bouw als de GWW, waardoor we in de aanpak van innovatieve processen binnen beide sectoren kunnen adviseren, beheersen en managen. Wij richten ons specifiek op opdrachten waarbij er een bouwopgave ligt over meerdere procesfasen. Onze inbreng komt vooral goed tot zijn recht wanneer hiervan in opeenvolgende fasen gebruik wordt gemaakt.

Er is een uitgebreide beleidsverklaring beschikbaar waarin onze visie en aanpak nader uitgewerkt zijn. Deze verklaring kan hier worden gevonden.

Bent u op zoek naar een betrokken partij, die met een frisse blik uw uitdaging op het bouwproject aanpakt? Neem dan contact met ons op!