Dirk van Harskamp

Vanaf jongs af aan heb ik al een affiniteit met techniek, toen ik eenmaal een studie moest kiezen was de keuze dan ook al snel gevallen op Technische Bedrijfskunde. De combinatie van bezig zijn met nieuwe en bestaande technieken gecombineerd met het commerciële aspect trok mij heel erg aan. 

Toen ik voor mijn studie stage moest gaan lopen ben ik bij Synquis terecht gekomen, in eerste instantie voor het opzetten van een milieumanagement systeem maar hier kwamen later meer taken bij. Tijdens mijn stage periode bij Synquis heb ik mogen proeven aan het vak van projectmanager en overige advieswerkzaamheden. In deze periode heb ik veel mogen leren van de collega’s bij Synquis.   Toen Synquis vroeg of ik na mijn stage aan de slag wilde gaan bij Synquis om ondersteunende taken uit te voeren, heb ik hier dan ook ja opgezegd.

Mijn eigenschappen zijn:

  • Leergierig
  • Efficiënt
  • Oplossingsgericht
  • Rustig
  • Creatief

Ik zal Synquis tijdens het afronden van mijn studie blijven ondersteunen binnen projecten en in het onderhouden van de ISO normen (ISO9001:2015 en ISO14001:2015).