Marcel Quint

‘Bouwen is mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegeven.’

Geboren in een echt ‘bouwersnest’ heb ik bij het verlaten van het basisonderwijs bouwkunde / bedrijfskunde gestudeerd. Na de LTS, de MTS en de HTS, heb ik naast mijn loondienstverband nog een tweetal vakspecialistische HBO opleidingen op het gebied van bouwkosten met succes afgerond. Deze kennis heb ik vervolgens in loondienst bij ABT bv te Velp (Gld.) in de praktijk gebracht, nadat ik ABT ook als stagiaire en afstudeerder had mogen leren kennen. In deze professionele omgeving heb ik mij vervolgens zo’n 25 jaar met veel toewijding en inzet doorontwikkeld.

Aan het einde van mijn carrière bij ABT was ik, in de rol van raadgevend ingenieur, op zoek naar een nieuwe horizon. Deze zoektocht heeft ertoe geleid, dan ik begin 2013 samen met mijn vennoten Maarten van Uem en (vanaf 2016) Patricia van der Lelie het bedrijf Synquis ben gestart.

Daarbij is het voor mij een duidelijke drijfveer om bij te dragen aan het beantwoorden van uw huisvestingsvraagstukken en het behalen van uw doelstellingen. Bij aanvang stel ik mijn opdrachtgevers dan ook altijd de vraag: “Wat wilt u eigenlijk bereiken?”. Door u als opdrachtgever op doortastende wijze te stimuleren bij het formuleren van het antwoord op deze vraag ontdekken we samen dat de doelstelling uiteindelijk concreter is geformuleerd zodat, een doelgerichte aanpak om te komen tot de gewenste doelstellingen kan worden ontwikkeld.

 

Mijn eigenschappen zijn:

  • Nuchter
  • Ontzorgend
  • Resultaat gericht
  • Creatief
  • Ingenieus

 

Samen mooie resultaten boeken: dat inspireert mij. Met een goed ontwikkelde bouwkosten- en bouwrechtelijke achtergrond motiveer ik als proces- of projectmanager mijn teamleden om het maximale uit zichzelf en het project te halen. Het managen van complexe bouwprocessen is een passie waarin ik in ruim 30 jaar meerdere projecten succesvol in heb geadviseerd en waarin ik mij als “spin in het web” steeds verder heb doorontwikkeld.
 

Ik zou mij vereerd voelen indien u besluit om gezamenlijk met Synquis een bouw challenge aan te gaan!

 

Personalia

Volledige naam: ing. M. (Marcel) Quint
Telefoonnummer: 06 – 51 55 07 51
E-mail: m.quint@synquis.nl
LinkedIn: Maarten van Uem
Beroepsverenigingen: NVBK