Wij zijn op zoek naar:

Afstudeerder of stagiaire (m/v) binnen project- of contractmanagement onder een innovatief contract

Synquis is continue bezig met het uitrollen en ontwikkelen van innovatieve contractvormen. Daarbij kan het bijvoorbeeld om een specifieke aanpak van een bouwteam gaan, maar bijvoorbeeld ook om de toepassing van Systeemgerichte Contractbeheersing binnen een groot bouwproject. De vraagstukken en opgaven zijn divers, waardoor een passende stage- of afstudeeropdracht al snel gevonden is!

We zijn echte teamspelers met een proactieve kennisdelende en ontzorgende inslag op het gebied van innovatieve bouwcontracten. Hier zit ook onze meerwaarde.

In ons streven naar voortdurende verbetering en het delen van kennis komen wij graag in contact met stagiaires en afstudeerders die een goede begeleiding prettig vinden om het beste uit hun opdracht te halen. Wij zijn als klein bedrijf in staat om een aantrekkelijke leeromgeving te bieden binnen interessante projecten en opdrachten. Wij kennen geen hiƫrarchie, zijn flexibel en kunnen een goede sfeer en faciliteiten bieden.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op!
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar studenten met een HBO- of universitaire studie bouwkunde, civiele techniek, built environment of technische bedrijfskunde

Startdatum: in overleg

Locatie: Huissen of op projectlocatie in overleg

 

Belangstelling? Stuur je motivatie en CV aan m.v.uem@synquis.nl of bel: 06 – 24 86 09 51