Het Corona-virus grijpt wereldwijd om zich heen. Waar misschien eerst nog werd gedacht dat de bouwbranche mogelijk de dans bij deze pandemie zou ontspringen, is nu wel duidelijk dat dit niet het geval is. De effecten van het Corona-virus worden steeds meer zichtbaar en voor iedereen voelbaar. Inmiddels heeft ook de Nederlandse regering de nodige verstrekkende maatregelen genomen en leefregels van kracht verklaard die invloed hebben op ons allemaal.

Ook wij -als bouwadviesbureau- hebben gepaste maatregelen genomen. Wij werken op dit moment grotendeels vanuit huis en zijn telefonisch, via videoconference en per e-mail goed te bereiken. Tot nader bericht is een bezoek aan ons kantoor te Huissen alleen in overleg en zeer beperkt mogelijk.

Tevens hebben wij in onze lopende projecten ondervonden dat opdrachtgevers gepaste maatregelen nemen die van invloed kunnen zijn op onze advieswerkzaamheden. Afspraken verschuiven, projecten komen op ‘on hold’ te staan, afspraken worden op een andere wijze ingevuld, aanpassen van processen en procedures etcetera. Wij zullen binnen de huidige maatregelen en mogelijkheden alles in het werk stellen om samen met de betrokken partijen de meest optimale oplossing te vinden en eventuele schade zoveel mogelijk te beperken.

Door het bundelen van onze krachten kunnen wij het Corona-virus aan, SAMEN.

Dus let vooral goed op elkaar, blijf gezond, blijf communiceren en wees in deze bijzondere tijden niet alleen redelijk en billijk, maar ook extra begripvol en tolerant naar elkaar!